Mustangs News · All Teams Schedule: Week of Sep 07 – Sep 13


Sep
07

C Team Football vs. Bishop Miege High School

Bishop Miege
4:00 pm | Blue Valley North High School

Sep
07

Junior Varsity Football vs. Bishop Miege High School

Bishop Miege
6:00 pm | Blue Valley North High School

Sep
11

Varsity Football vs. Blue Valley West High School

Blue Valley West
7:00 pm | Blue Valley North High School

Sep
12

Varsity Cross Country at Blue Valley Southwest High School, Blue Valley North High School, Blue Valley West High School, De Soto High School, Derby High School, Gardner Edgerton High School, Mill Valley High School, Olathe North High School, Olathe Northwest High School, Olathe West High School, Saint Thomas Aquinas High School, Turner High School, Washburn Rural High School, Washington High School

Blue Springs South, , Blue Valley Southwest, Blue Valley West, De Soto, Gardner Edgerton High School, JC Harmon, Liberty North, Mill Valley, Olathe Northwest, Olathe West, Olathe-South, Saint Thomas Aquinas, Shawnee Mission-North, Shawnee Mission-Northwes
6:00 pm | ODAC (Olathe District Athletic Complex)